Om våra digitala 3x15-möten

Varannan torsdag ses URP via zoom

Zoom-länk till URPs digitala 3x15-möten

zoom.us/j/99272694211?pwd=T25jSEVUUHFBTGg4QWVKc2Q5UkltQT09

Deltagar ID: 331761

Information om våra digitala 3x15-möten

Varannan torsdag träffas vi 8:15 via Zoom i ett 3x15 minuters möte

Dessa möten sker på svenska via zoom, vilka ser du i kalendariumet. Vid våra webbinarier har vi inbjudna experter som introducerar olika yrkesaktuella ämnen under 15 minuter. Under det zoom seminariet diskuteras även det presenterade ämnet i mindre grupper under 15 minuter och avslutningsvis ytterligare 15 minuter i plenum tillsammans med föredragshållaren. Målet med URP är att bidra med information, möjliggöra lärande och underlätta etablering av professionellt värdefulla nätverk.

Gratis. Vi välkomnar både dig som är Rotarymedlem och dig som är intresserad och funderar på att bli Rotarian.

Så går det till:

Enkelt: Gå till kalendern och anmäl dig. Du får då en Zoom-länk.

Upplägget på mötena är alltid samma:

• 15 min presentation av inbjuden talare
  • 15 min breakout rooms för att diskutera veckans ämne i mindre grupper
  • 15 min Q&A och gemensam diskussion med inbjuden talare

Vi uppmanar alla att ha sina kameror på och mikrofoner tillgängliga så att vi både kan se och prata med varandra. Det gör att vi ska kunna bidra till nätverkande. Tänk på att de personuppgifter du delar (namn, bild, kontaktuppgifter etc) blir tillgänglig för alla deltagare.